We work on both commercial and residential projects, where we focus on enhancing the quality of life through architecture.

Smart Fitness Box

Beijing

Smart Sharing Fitness Box was designed to be installed temporarily in locations such as city compounds, office buildings and university campuses. The architectural design concept adopted the QR code scanning system throughout: at the entrance door, to access equipment and lockers. The material used for the facade was chosen to be consistent with an urban sports facility while also being very cost-effective, easy to maintain and easy to assemble onsite. The inclined ceiling of the box gave a modern visual effect to the whole, making the ceiling light a city landmark when viewed from the outside. At the same time it helped to give the impression of increased space.

Category Concept
Location Beijing
Area

60m2

Year 2017